Barion Pixel

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Natúrkozmetikumok saját kezűleg

Receptek

Háttérismeretek

Kozmetikai összetevők tudástára

Érdekességek

Kozmetikumgyártóknak

Legújabb termékek

Vásárlóink írták

„Nagyon szeretek a Cosmiotól vásárolni, mert a legjobb minőségű alapanyagokat nyújtják korrekt árakon. Ők voltak az elsők akik lehetővé tették h itthon is elérhetőek legyenek a szappan- és kencekészítés alapanyagai bárki számára. Nagyon sokat tanultam a tanfolyamaikból, cikkeikből. Köszönöm a szuper receptúráikat! Én biztos h hűséges vevőjük maradok!❤️”
“Leírhatatlanul hálás vagyok azért a biztonságérzetért- amit a Cosmióban érzek-amikor natúr kozmetikumokhoz alapanyagot vásárolok. Köszönöm-hogy igyekszel többszinten is tudatosan-és körültekintően leellenőrizni azon termékek megbízhatóságát-amik a polcokra kerülnek nálatok. Természetesen ennek az egész tevékenységnek csak így van értelme-de számomra ez a magas minőségre való törekvés egy minőségi garancia is- ami úgy érzem-hogy a Cosmio egyik legnagyobb értéke jelenleg a piacon.”
„Katalin kivételesen kedves, borzasztó segítőkész, bármikor, rohanásban is tanácsot ad. Szereti, amit csinál és kivételesen jól ért is hozzá. A receptjei makulátlanok és könnyen variálhatóak, a webshopból rendelt termékek pedig szuper gondosan csomagoltak. Még egyszer sem történt meg, hogy ne a legmagasabb minőséget kapjam, sosem volt negatív tapasztalatom az árult termékeivel. Magasan veri a többi natúr kozmetikum alapanyag beszerzési helyet!”
„Hozzáértő és segítőkész csapat, innen rendelek minden alapanyagot a honlapjukon található receptek elkészítéséhez már évek óta. Gyors, pontos szállítás, kérdésekkel is lehet hozzájuk fordulni, csak ajánlani tudom mindenkinek! 🙂”
„A termékekkel nagyon elegedett vagyok, szeretem, hogy a lehető legtermészetesebb alapanyagokból válogathatok a krémeimhez. Ha bármi hiányzik vagy nem egyértelmű, a Cosmio csapat egyeztet velem, mit szeretnék. Köszönöm.”
“Gratulálok a Cosmióhoz, minden szempontból hibátlan vállakozás! További sok sikert!”
„Legjobb hely! Szakértelem, minőség, megbízhatóság. Ezek jutnak az eszembe, ha a cosmiora gondolok 😉”
“Valójában csak szeretnék köszönetet mondani azért, hogy ez az oldal és bolt létezik, mert annyi fantasztikus dolgot alkothattam már általa, és nagyon hálás vagyok ezért! A receptekért, a termékekért, és a segítségért amit mindig kapok az üzletben. További sok sikert kívánok! :) ”