Barion Pixel

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Hogyan vásárolhat?

1. Kérjük, jelentkezzen be a bal oldalon található „Belépés/Regisztráció” menüpontban, vagy ugyanitt hozza létre vásárlói fiókját.

2. A megvásárolni kívánt terméke(ke)t a „Kosár” ikonnal ellátott gomb megnyomásával helyezze a kosárba.

3. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, kattintson a jobb fölső sarokban lévő „Kosár” feliratra és ellenőrizze a megvásárolni kívánt terméke(ke)t és azok darabszámát. Ha szükséges, itt módosíthatja megrendelését. A „+” ill. „–” gombokkal állíthatja be a kívánt mennyiséget, a kuka ikonra kattintva pedig kiveheti a terméket a kosarából.

Ha van kuponkódja, azt itt érvényesítheti. A „Vásárlás folytatása” gombbal visszatérhet a termékekhez, majd bármikor újra megnyithatja kosarát.

4. Lejjebb kiválaszthatja ill. módosíthatja a számlázási és a szállítási címét, illetve a szállítási módot. Itt írhat rövid megjegyzést is megrendeléséhez. (Pl. ha nem egyezik a megrendelő neve a szállítási címen található névtáblával.) Kérjük, fogadja el az általános szállítási feltételeket is.

5. Jelölje ki a választott szállítási módhoz tartozó fizetési módot (pl. utánvétes szállításhoz utánvétes fizetés).

6. Végül erősítse meg a rendelését a „Megerősítem a rendelést” gombra kattintva.

7. Webáruházunk visszaigazoló e-mailt küld megrendeléséről, de bejelentkezést követően saját fiókjában is bármikor nyomon követheti rendelésének állapotát.