Barion Pixel

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Hűségprogram

Legyen Ön is a Cosmio törzsvásárlója!

Webáruházunkban vásárlásai után hűségpontok illetik meg Önt, melyeket a következő vásárlásnál kedvezményre válthat. Minden elköltött 100 Ft után 1 pontot adunk, és minden pont 3 Ft kedvezményre váltható a kasszában. Az akciós termékekre, illetve a szállítási és utánvét díjakra nem tudunk hűségpontot biztosítani. A webáruházi termékek információs oldalán fel van tüntetve, hogy az adott termék után hány hűségpont jár. 

A hűségpontokat a termékek átvétele után, a rendelésének „Átvett” státuszra váltásakor írjuk jóvá a fiókjában.  A megszerzett hűségpontok 6 hónapig érvényesek.  A hűségpontok mennyiségét és azok érvényességi idejét a felhasználói fiókjában találja.

A hűségpontokat a pénztárban a „Kupon megadása” szöveg alatt a rubrikába írva, majd a „Beváltás” gombra kattintva érvényesítheti, ekkor a rendszer levonja a fizetendő összegből a pontok értékét. A pontokat csak egy vásárlásnál lehet érvényesíteni. Amennyiben a rendelése törlését kéri, a pontok elvesznek.