Barion Pixel

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Termékdokumentáció

A webáruházunkban kapható alapanyagok túlnyomó többsége rendelkezik minőségi bizonyítvánnyal, illetve biztonsági adatlappal.
 
Az utóbbi időben egyre nagyobb azon vásárlóink száma, akik – általában saját termék engedélyeztetéséhez – igénylik ezeket a dokumentumokat. A tapasztalat szerint sajnos ezen vásárlók túlnyomó többsége csak az engedélyeztetési eljárás  miatt fordul hozzánk, ám a tőlünk vásárolt alapanyagok mennyisége miatt joggal feltételezzük, hogy a gyártáshoz már nem a mi alapanyagainkat választják. Az ezzel kapcsolatosan megnövekedett adminisztrációs többletmunka miatt az alábbi feltételeket kellett bevezetnünk.
 
Dokumentumigénylés feltételei:
• Termékdokumentációt csak az egy hónapon belüli legutolsó, illetve az aktuális vásárlás tételei között szereplő termékekre adunk ki.
• A dokumentumok három termékig ingyenesek, ezen felül dokumentumonként 700 Ft-os kezelési költséget számolunk fel.
• A dokumentumokat e-mailben küldjük el.
• Az átfutási idő 1-2 hét.
 
Tájékoztatásul közöljük, hogy a TID-ben azokat az alap- és csomagolóanyagokat kell figyelembe venni és adatlapjaikat csatolni, amelyek majd a termék gyártása során ténylegesen felhasználásra kerülnek.
 
A felszámolt díjakat a következő, legalább 30.000 Ft értékű alapanyag-rendelésnél jóváírjuk (3 hónapon belül).
 
Kérjük szíves megértésüket.