Barion Pixel

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Acmellakivonat

Kiszerelés
1.050 Ft (827 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Acmellakivonat.
INCI: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERID, SPILANTHES ACMELLA FLOWER EXTRACT

Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 11

Leírás

Az acmellakivonat a bőr rugalmasságát fokozó, egészséges szerkezetét helyreállító, feszesítő, regeneráló, ránckisimító hatású kozmetikai hatóanyag.

Felhasználási javaslatok:
• anti-aging kozmetikumokba
• érett bőr ápolására
• narancsbőr, terhességi csíkok megelőzésére és kezelésére

Hatásai:
• feszesítő, regeneráló, ránckisimító hatású
• fokozza a bőr rugalmasságát
• helyreállítja a bőr eredeti szerkezetét

Adagolása: 2 %

Feldolgozása: Nem hőérzékeny, a zsírfázissal együtt melegíthető, de lehetőség szerint a már kézmelegre hűlt készítményekbe keverjük.
 
INCI: Caprylic/Capric Triglycerid, Spilanthes Acmella Flower Extract
Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2024. 02. 08. -
Igazolt vásárlás
Ez a termék azt hozza, amit ígér, 30 felett kezdtem használni, látványosan kisimítja a kisebb ráncocskákat, nagyobbak meg még nincsenek :-) Remélem, ha ezt használom, nem is lesznek egy darabig. Kis- és nagymol hialuronnal együtt használom, szuperek együtt. Nagyon jó termék szerintem.
2024. 02. 01. -
Igazolt vásárlás
Tényleg működik, sokkal simább a bőröm. Persze a mimikai ráncokkal nem bánik el, de az összkép határozottan javul. Nappalra és éjszaka is használom.

Az acmellakivonat bemutatása

Acmella A Spilanthes acmella (Asteraceae), magyar nevén iskolavirág vagy ábécéfű, a szubtrópusi területeken (Brazília, India, Dél-Afrika) honos csípős ízű fűszernövény. A népgyógyászatban teáját és alkoholos kivonatát régóta alkalmazzák fájdalomcsillapító, érzéstelenítő, gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatása miatt pl. fogfájás, szájüregi gyulladások kezelésére.

Olajos kivonatának kozmetikai hatásai zsíroldékony alkilamid hatóanyagainak köszönhetők, melyek jótékonyan befolyásolják a bőr rugalmasságának, feszességének, normál szerkezetének kialakításáért felelős kollagén-elasztin-fibroblaszt-rendszer működését. Bőrfeszesítő, ránckisimító, szerkezetjavító hatása már az első alkalmazás után igazoltan érezhető. Az acmellakivonat mindezek fényében az idősödő és érett bőr ápolására szánt kozmetikumok (pl. szemkörnyékápolók, arckrémek, szérumok), valamint a narancsbőr és a terhességi csíkok megelőzésére és kezelésére szánt készítmények különösen értékes hatóanyaga.

Acmellakivonatunkhoz használt növények környezetbarát, fenntartható gazdálkodásból származnak, ahol ügyelnek a populáció fenntartására.

Az acmellakivonat enyhe növényi illatú, halványsárga olaj, amely más olajokkal jól elegyedik, vízben oldhatatlan. Alkilamid hatóanyagai hőre nem érzékenyek, ezért a kivonat a zsírfázissal együtt melegíthető, de az egyéb hatóanyagok megóvása érdekében lehetőleg a már kézmelegre hűlt készítményekbe keverjük.