Barion Pixel

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Ceralan

Kiszerelés
800 Ft (630 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Ceralan. Konzisztencianövelő és gélképző tulajdonságú módosított méhviaszszármazék.
INCI: POLYGLYCERYL-3 BEESWAX
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 9

Leírás

Ceralan. Konzisztencianövelő és gélképző tulajdonságú módosított méhviaszszármazék.

Fizikai jellemzői: Enyhe illatú, elefántcsont színű, aprószemcsés granulátum. Olvadáspont-tartomány: 63-73 °C.

Hatásai, tulajdonságai:
• konzisztencianövelő
• segédemulgeáló, növeli az emulziós kozmetikumok stabilitását
• olajos közegben gélképző
• segíti a por formájú összetevők (pl. pigmentek, napvédő adalékok, szódabikarbóna, agyagok) egyenletes eloszlatását

Ajánlott felhasználása, készítmények:
• minden bőrtípus ápolására

• emulziókba (pl. krémek, kenőcsök)
• oleogélek készítéséhez
• vízmentes balzsamokba
• dezodorstiftekbe
• dekorkozmetikumokba (pl. ajakrúzsok, alapozók)
• napvédőkbe

Feldolgozása: Zsíroldékony. Nem hőérzékeny, a zsírfázissal együtt melegíthető.

INCI: Polyglyceryl-3 beeswax
Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény, örülnénk, ha megosztaná tapasztalatait másokkal. Bejelentkezés szükséges.

A ceralan bemutatása

Módosított méhviaszszármazék. A méhviaszban található szabad zsírsavakat glicerin polimerekkel észterezik, ezáltal jelentősen megnő az emulgeáló tulajdonság. A méhviaszhoz hasonlóan emulziós kozmetikumokban stabilizáló és konzisztencianövelő hatású. Olajos közegben gélképzőként viselkedik, kiválóan alkalmas tiszta oleogélek készítésére. Oleogélekben vagy zsíros anyagok összeolvasztásával készült kozmetikumokban segíti a por formájú összetevők (pl. pigmentek, napvédő adalékok, szódabikarbóna, agyagok) egyenletes eloszlatását.

Apró, elefántcsontszínű granulátum formájában kerül forgalomba. Olvadáspontja 63-73 ºC körül mozog.