Barion Pixel

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Fehér, airless krémadagoló

Űrtartalom
Méret
Karcsú
450 Ft (354 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Fehér, műanyag airless krémadagoló. Többféle formában és méretben kapható.

Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 5

Leírás

Fehér, műanyag airless krémadagoló, 15, 30 50 és 150 ml űrtartalommal (az 50 ml-es egyik változata, illetve a 150 ml-es dundibb, mint a képen lévők), krémek, lotionok, szérumok tárolására. Anyaga: PP, HDPE, PTU.

A natúrkrémek a leghigiénikusabban airless rendszerű tárolókban tarthatók, mert így sem levegő, sem szennyeződés nem kerülhet a tartályba. A Leucidallal tartósított készítményekhez különösen ajánlott.

A vákuumnak köszönhetően a krémet teljesen ki tudjuk nyomni a flakonból, nem marad benne maradék. Az adagoló szétszedhető, tisztítható (egy hústűvel alulról felfelé ki tudjuk nyomni a betétet).
Összeszerelve szállítjuk (a 15 ml-es kivételével). A kozmetikumot felülről tudjuk az adagolóba tölteni, miután oldalirányba lepattintottuk az adagolófejet a tárolóról.

Az adagolók külső méretei:
• 15 ml – karcsú: 30 mm átmérőjű, 80 mm magas
• 30 ml – karcsú: 30 mm átmérőjű, 100 mm magas
• 50 ml – karcsú: 30 mm átmérőjű, 135 mm magas
• 50 ml – széles: 47 mm átmérőjű, 93 mm magas
• 150 ml – széles: 47 mm átmérőjű, 160 mm magas

Figyelem! Az adagolófejet a kupakkal együtt kell lepattintani a tárolóról (mintha "eltörnénk" a rudat a tároló és az adagolófej csatlakozásánál). Az adagoló vákuumos, nincs benne cső. Ha nem lesz tele a tároló a beletöltött krémmel, akkor az adagolófej visszapattintása után és a kupak levétele után az adagolófejet addig kell nyomkodni, míg a tároló belső korongja feljebb kerül és a krém tetején már nem lesz levegő.

Tisztítás:  a termék nem hőálló! Mosogatószeres tiszítás után csak 70 %-os alkohollal fertőtleníthető. Az adagolófejet nem tanácsos szétszedni, mert nagyon nehéz összerakni. A fej úgy tisztítható, hogy mosószeres vizet nyomkodunk át rajta, majd tiszta vizet, majd 70 %-os alkoholt. Második vagy többedik használatnál nem lehet az adagolófej teljes tisztaságából kiindulni, így ekkor inkább Rokonsallal tartósított krémeket töltsünk bele.

Jó kézügyességgel és a szétszedés-összerakás megfelelő sorrendjével a nagyobb átmérőjű adagoló teljesen atomjaira szedhető, tisztítható és összerakható. Ezzel kapcsolatban azonban nem tudunk reklamációt elfogadni, ez csak egy lehetőség annak, aki tud élni vele.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2024. 03. 23. -
Nagyon praktikus, könnyen használható adagoló, ami megóvja a kozmetikumaimat a szennyeződéstől és a fénytől. Külön örülök, hogy ennyi méretben és különböző formában kapható.